New Profesional Consult 930 x 122

cartierul nord

PITEȘTENI DISPERAȚI. RECLAMAȚIE ÎN CARTIER

Piteșteni disperați. Reclamație în cartier.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Oamenii din cartierul Nord se plâng că sunt deranjați de muzica unui club din zonă. Potrivit unei reclamații adresate Primăriei, clubul funcționează în aer liber, iar până spre dimineață oamenii care locuiesc în apropiere nici măcar nu pot dormi. Poluarea fonică atinge cote insuportabile, reclamă oamenii.

Au fost făcute și plângeri la Poliție, spune piteșteanul care a făcut sesizarea.

Citiți și: B.D și…Poliția în alertă! S-a furat o mașină din centrul Piteștiului!

”În cartierul Nord funcționează un club în aer liber care ne disperă în fiecare zi de joi, vineri, sâmbătă și toate zilele de sărbătoare, până la 3-4 dimineața. S-au făcut nenumărate sesizări la 112, organele de poliție dau amenzi, dar nu pot face mai mult.

O să înaintăm o reclamație și la Protecția Mediului. Sper să se rezolve această situație care ne-a adus la disperare.”,  a postat, revoltat, piteșteanul, pe site-ul domnuleprimar.ro. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA