NOR CURIER 930X122

directia evidenta populatiei

Pitești. Ajutor important pentru persoanele cu dizabilități

Pitești. Ajutor important pentru persoanele cu dizabilități

Citiți și: Persoanele care vor primi carduri de carburant pentru transport

Evidența Persoanelor Pitești vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități!

În acest sens, personalul organizează deplasări în teren, cu scopul de a se ocupa de documentația necesară eliberării actelor de identitate pentru persoanele netransportabile.

Citiți și: Veste uriașă! Noi bonuri valorice!

De asemenea, unul dintre ghișeele din cadrul instituției este destinat persoanelor cu dizabilități, iar în curtea instituției este permis accesul autoturismelor folosite pentru transportul acestora.

Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești transmite:

Pitești. Ajutor important pentru persoanele cu dizabilități

,,Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești este permanent preocupată de asigurarea unor servicii de calitate către cetățenii aflați în dificultate, punându-le la dispoziție atât informațiile, cât și mijloacele necesare soluționării problemelor cu care se confruntă.

În cadrul Serviciului Evidența Persoanelor, din cele 6 ghișee care deservesc publicul, unul este dedicat persoanelor cu dizabilități, iar în curtea instituției este permis accesul pentru autoturismele care le asigură transportul, la solicitarea persoanelor în cauză sau a aparținătorilor.

La solicitarea persoanelor interesate, Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești organizează activităţi cu deplasare în teren, de preluare a cererii, a documentelor şi informaţiilor necesare eliberării actelor de identitate şi a dovezilor de reşedinţă, folosind echipamentele din dotare, pentru persoanele netransportabile.”, se arată într-un comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90