EcoMoto 930×122

neacordare prioritate

Pitești: Așa poți muri pe trecerea de pietoni

Șoferul unui bolid Mercedes, grăbit tare, a fost surprins în trafic, în timp ce nu a acordat prioritate unei femei care se afla în traversare pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a întâmplat astăzi, în zona prânzului, la trecerea de pietoni situată la stația de la Casa Cărții din Pitești.

Citiți și: Treci pe roșu ca să îi faci loc ambulanței sau Poliției? Ce spune Codul Rutier

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră video amplasată la bordul unui autoturism.

 

Citiți și: Pitești. Puștan teribilist, gest șocant pe străzile din oraș

Nici zebra, semnalizată prin marcaj rutier, nici pietonii din jur nu au fost un motiv suficient pentru șofer ca să reducă viteza, să oprească și să acorde prioritate.

Ba mai mult, nici șoferul din stânga sa, care a oprit pentru a lăsa pietonii să treacă, nu l-a convins pe posesorul bolidului să acționeze la fel.

Se pare că, nici legea, nici puterea exemplului nu a funcționat în acest caz.

Așa cum se observă în imagini, zona era destul de aglomerată, fapt pentru care greșeala șoferului putea duce la producerea unui accident.

Foarte multe evenimente rutiere, unele grave sau chiar mortale, au loc din cauza unei astfel de abateri în trafic.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Emanuel Bratu spune:

    Bună ziua, este cu adevărat o problemă. Sunt foarte mulți șoferi care nu au răbdare deși eu ca pieton traversez în ritm alert. Nu au de așteptat foarte mult, nici măcar 1 minut. Cum ești ca om, echilibrat sau agresiv așa ești și în trafic.

  • Cornel spune:

    Nu este singurul… Cred că vorbea la telefon! Cred că ar fi bine că imaginile de acest gen să fie recunoscute de Poliția Română,emițindu-se în acest sens o lege sau fapta să fie încadrată că infracțiune în Codul Rutier.

  • ginag spune:

    si de ce nu mergeti la politie cu filmul,eu propun ca politia sa instaleze camere video cu inregistrare non stop in zona trecerilor de pietoni, nu este un caz singular mie mi s a intamplat acelasi lucru la trecerea de pietoni de langa liceul ODOBESCU

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3