Donaris 930 x 122

trecere de pietoni

Pitești. Din nou apel la Comisia de Circulație a Primăriei: „Vrem trecere de pietoni!”

Pitești. Din nou apel la Comisia de Circulație a Primăriei: „Vrem trecere de pietoni!”

Citiți și: Argeș – Pitești. Clip înspăimântător: Femeie pe trecere și secunde teribile

În septembrie 2022, Comisia de Circulație a avut printre punctele de pe ordinea de zi de la acea dată, la solicitările primite din partea oamenilor, luarea în discuție și realizarea unei treceri de pietoni pe carosabilul străzii Gârlei (zona Dedeman, fosta fabrică de Bere), la intersecția cu strada Nicolae Gane, în dreptul locului de joacă pentru copii.

La acel moment, membrii Comisiei au dat aviz negativ. Nu au argumentat decizia. S-a respins și… cam atât!

Citiți și: Pitești. Informare oficială pentru toți participanții la trafic!

Pe adresa redacției ePitești.ro, am primit (din nou) solicitări din partea unor părinți îngrijorați, care ne roagă să aducem în prim planul Primăriei și, implicit, a Comisiei de Circulație, încă o dată, luarea în calcul și realizarea acestei treceri pentru pietoni.

Trecere de pietoni

Trecere de pietoni

Iată ce ne trasmit aceștia:

„Revenim la dumneavoastră, din nou, cu rugămintea pe care am avut-o în urmă cu ceva timp și a fost respinsă. Referitor la acea trecere de pietoni pe carosabilul străzii Gârlei la intersecția cu strada Nicolae Gane, în dreptul locului de joacă pentru copii. Nu mai zicem că toți traversează haotic (copiii care vin de la fosta Școala nr. 15), chiar și adulții.

Mașinile trec cu o viteză exagerată pe strada respectivă.

Vă rog insistent, dacă puteți, să ne ajutați cumva.

Acolo este și parcul și odată cu încălzirea vremii, copiii traversează neregulamentar pentru a merge în parc… nu mai ocolesc ei până la acea trecere din sensul giratoriu pentru a traversa să ajungă în parc. Sunt multi copii care merg la Școala nr. 15 și traversează tot neregulamentar. Poate reușim de data aceasta să ne alegem cu un răspuns pozitiv.”

Așadar, asteptăm reacția membrilor Comisiei de Circulație pentru un aviz. Decizia trebuie argumentată din orice punct de vedere!

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Nimeni de nicăieri spune:

    Aceasta minunata comisie care a distrus circulația și traficul din Pitești va face ca de obicei totul pe dos și în detrimentul participanților la trafic și nu în avantajul lor. Conduc de 20 de ani în orașul acesta și niciodată nu am avut o comisie atât de incompetenta ca acum. Daca ai carnet de membru de partid nu înseamnă și că ai expertiza într-un domeniu…iar saracii nici nu cred că posedă permis de conducere toți!

  • DA spune:

    Și eu folosesc uneori ca pieton acea strada spre str. Zamfiresti și consider ca e necesara o trecere de pietonii în zona, trebuie sa treci de pe o parte pe alta din lipsa aleelor pietonale. Și mai am o propunere pt. comisia de sistematizare. Aleea Ținutul Herta de lângă Lidl Prundu sa fie delimitate sensurile de mers și locurile de parcare avand în vedere ca în zona riverane și agenții economici din zona fac ce vor, bănci puse pe domeniul public printre vișinii aceea, semn neomologat de oprire interzisa fa ut cu bidineaua pe asfalt la interesectia Codri cosminului cu aleea Ținutul Herta. Solicit acest lucru și dacă nu se poate sa se instituie sens unic spre str. Basarabia.

  • Ion Popescu spune:

    In cartierul Popa-Sapca este o singura trecere de pietoni pe intreaga strada Sfanta Vineri. O strada extrem de circulata 24 din 24. Cum facem sa luam si noi legatura cu comisia acesta?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3