930 x122 grota rece

trecere de pietoni

Pericol de accidente în zona Colegiului Brătianu din Piteşti

Pericol de accidente în zona Colegiului Brătianu din Piteşti.

Citiți și: Argeș – Pitești. Clip înspăimântător: Femeie pe trecere și secunde teribile

Aşa cum ePiteşti v-a informat la momentul respectiv, trecerea de pietoni de lângă Colegiul Brătianu s-a desfiinţat. Deşi au trecut mai bine de trei luni de când s-a petrecut schimbarea, în continuare există pericol de accidente.

Vă reamintim (VIDEO)

Citiți și: Pitești. Informare oficială pentru toți participanții la trafic!

 

 

Între timp, panoul informativ a dispărut şi numeroase persoane care coboară din autobuz merg parcă „teleghidate” spre locul unde cred că se află trecerea de pietoni şi nici măcar nu se asigură de intenţiile conducătorilor auto.

Pe grupul de Facebook Info Trafic Piteşti această situaţie a fost expusă cu scopul de a-i avertiza pe şoferi. În ceea ce-i priveşte pe trecători, mulţi probabil nu urmăresc. Poate că ar trebui să apară un grup al pietonilor din Piteşti.

Info Pietoni ar fi o variantă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Escu spune:

    De ce nu puneți la orele de vârf un polițist local sa le dea amendă pietonilor?

  • Ionuț spune:

    Trebuie montate din nou indicatoarele cu avertizarea de trecere pentru pietoni desființată și curățată mai bine vopseaua vechiului marcaj pietonal.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3