Donaris 930 x 122

trecere de pietoni

Video – „Zebră ” desființată la Colegiul Brătianu! Pietonii trec strada fără nicio jenă!

Video – „Zebră ” desființată la Colegiul Brătianu! Pietonii trec strada fără nicio jenă!

Citiți și: Argeș – Pitești. Clip înspăimântător: Femeie pe trecere și secunde teribile

Astăzi, 25.06.2021, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public anunță că a desființat trecerea de pietoni de pe strada Armand Călinescu din spatele stației de autobuz de la Colegiul „Ion C. Brătianu”.

 

Citiți și: Pitești. Informare oficială pentru toți participanții la trafic!

În ciuda semnului care îi atenționează pe pietoni cu privire la schimbarea produsă, oamenii continuă să traverseze strada pe aceiași trecere de pietoni, acum desființată. Din acest motiv, șoferii trebuie să acorde o atenție sporită atunci când frecventează această zonă, cel puțin până când pietonii se vor obișnui și vor lua în seamă noile modificări.

Începând de astăzi, conform avizării Comisiei de circulație din data de 17.03.2021, respectiva trecere de pietoni nu va mai fi funcțională.

Rugăm participanții la trafic să se deplaseze cu atenție și să respecte semnele de circulație.”, transmite Municipalitatea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Ionuț spune:

    Să stea un echipaj de poliție în zonă o perioada până se mai obișnuiesc pietoni cu noua modificare .

  • Popescu spune:

    Pentru că acolo trebuia să fie trecere de pietoni! M-am săturat de orașul asta de cocalari pe 4 roți!

  • Stefan spune:

    De ce au desființat trecerea respectivă e greu de înțeles. Dacă și-au dorit ca astfel sa evite trecerea ilegală de la teatru nu le-a ieșit, acum sunt șanse mai mari ca pietonii să fie accidentați.
    Cine să coboare din autobuz pentru a merge până la trecerea semaforizată de la intrarea liceului, după aceea să treacă pe la galeria de artă pentru a ajunge in statia de la Davila.
    Ori muta statia de la Davila la Galeria de artă, cum a fost o perioadă de timp, ori regândesc trecerile de pietoni.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90