930×122 CAPRA 5

școala matei basarab

Pitești: „Buburuzele” de la Școala Matei Basarab și-au luat rămas bun de la clasa pregătitoare

„Buburuzele” de la Școala Gimnazială Matei Basarab din Pitești (fosta Școală nr. 19 din Găvana) și-au luat astăzi la revedere de la clasa pregătitoare.

Citiți și: Zi memorabilă la Școala „Matei Basarab”: Clipe unice ce vor rămâne în istorie!

La despărțirea de acest an școlar, elevii, doamnei învățătoare Monica Coman și părinții celor mici au trăit momente unice.

Citiți și: Strălucire și emoție pură la Școala ,,Matei Basarab”: Copiii creează momente magice

Proaspeții absolvenți au avut parte de o zi memorabilă, plină de emoție și distracții.

 

Parca mai ieri, părinții au trecut prin aceleași emoții, când micuții lor au început prima zi de școală, detalii cât și subiectul pe larg, AICI – Pitești – Prima zi de școală la Matei Basarab : zâmbete în ochi, emoții și entuziasm

Aventura a început încă de dimineață. Cei mici, împreună cu doamna învățătoare, au plecat la drum într-o excursie la Atelierul Olarului, în comuna Coşeşti din județul Argeș.

Aici, copiii au învățat de la meșterul olar cum se pregătește lutul, cum se modelează pe roata olarului și cum se poate obține o ulcică frumoasă, numai bună de dus acasă.

După efortul depus în atelierul de creație, micuții s-au mutat în sala de mese, unde s-au bucurat de un prânz pe cinste.

Programul de distracție nu s-a oprit aici! Copiii s-au dat cu tiroliana, au tras cu arcul la țintă și s-au plimbat cu cărucioara trasă de ponei!

Ziua nu se putea încheia altfel pentru clasa buburuzelor decât prin premierea muncii asidue din ultimul an.

Ceremonia de înmânare a premiilor a avut loc într-un decor de basm, în Poiana Păcurarului, tot din comuna argeșeană Coşeşti.

Micii școlari, cu ținute care mai de care, cu ochii sclipitori și zâmbetul mereu pe buze, și-au primit încântați premiile înmânate de doamna învățătoare Monica Coman și s-au bucurat din plin de petrecerea dată în cinstea lor.

Preț de câteva ore, în Poiana Păcurarului a răsunat copilăria, bucuria sinceră și inocența.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90