New Profesional Consult 930 x 122

amenda

Pitești. Dădea cu „bombe” fără stres! L-au „ars” polițiștii!

Pitești. Dădea cu „bombe” fără stres! L-au „ars” polițiștii!

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

În ziua de 30 decembrie 2022, în jurul orei 07:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 37 de ani din Pitești care, prin folosirea de articole pirotehnice, a tulburat liniștea publică pe str. Bradului, în zona unor blocuri de locuințe.

De asemenea, cu ocazia depistării, asupra acestuia au fost identificate mai multe articole pirotehnice, respectiv mai multe petarde tip emițător de sunet din categoria P1, dar și o baterie de artificii cu 100 de focuri, din categoria F3, care este interzisă la deținere și comercializare către persoane ce nu au calitatea de artificeri sau pitotehnicieni.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, după cum urmează:

– cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R, ca urmare a tulburării liniștii publice;

– cu avertisment, conform Legii 126/1995, totodată fiind aplicată măsura complementară de confiscare a articolelor pirotehnice.

Foto: mihaivasilescublog.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90