930 x122 grota rece

amenzi

Pitești: Domnișoară, domnișoară, nu mai scuipa „sămânța” afară!

În acest weekend, Poliția Locală Pitești a împărțit mai multe amenzi. Agenții din cadrul Biroului Ordine Publică au desfășurat mai multe acțiuni pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Aceștia au verificat respectarea normelor legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public și a ordinii și liniștii publice. De asemenea, polițiștii i-au avut în vizor și pe şoferii indisciplinaţi, care parchează ilegal.

Citiți și: Pitești. Poliția a ajuns la o grădiniță! Ce s-a întâmplat

În urma acțiunilor, două persoane au fost amendate după ce au fost surprinse mâncând semințe și scuipând cojile pe jos. Totodată, au fost amendate și persoanele care practicau cerșetoria sau care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public.

Bogdan Aristănțoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

„În acest week-end, (09,10,11 septembrie), polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publica, au desfășurat ample acțiuni în toate zonele din municipiul Pitești, care au vizat în deosebi persoanele care fac mizerie pe domeniul public, (semințe), consumul de alcool, deranjarea ordinii publice dar și alte activități ilicite.

În acest sens au fost aplicate un număr de 26 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 2 pe aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public, (amenda de la 1000 la 1500 lei), 10 pe cerșetorie, ( amenda de la 100 la 500),consum de alcool  6, ( de la 100 la 500), comerț neautorizat pe domeniul public 2, ( sancțiune de la 1000 la 2000), blocarea fără drept a lucrurilor de parcare aflate sub contract (plătite) 4, (sancțiune de la 500 la 1000) și doua amenzi pentru parcarea autovehiculelor de mare tonaj în Pitești, sancțiune de la 500 la 1000 de lei.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Manescu spune:

    In parcuri locuri de joacă pentru copii in special parcul zona Rolast (brezan) intre blocuri mamici bunici fumează mănâncă seminte beau bere si arunca pe jos

  • florinalex spune:

    mai este careva pe aici care sa-si aminteasca de panourile rusinii din epoca de aur? ce bine dadea acolo o poza cu disperati ca aceste personaje. scum, bagam totul sub pres ca nu ne mai permite „dreptul la demnitate”. pai care drept? ai facut tu ceva bine si societatea te-a condamnat? nu ma! esti o puslama si ar trebui sa fi aratat cu degetul ca lumea sa stie despre tine si comportamentul tau. apoi sa vezi ce se mai schimba datele problemelor. asa, acum, nu facem decat sa ascundem prostiile societatii.

  • V spune:

    Tipic românesc! Mizeria de tot felul!

  • Alex spune:

    Nesimite ca cele din imagine sunt la ordinea zilei. Astfel de femei ar trebui sterilizate !

  • Dan spune:

    Vrem o țară că afară. Țara nu are nimic , este perfectă, poporul este defect iar conducătorii sunt super defecți. A vota niste partide care au distrus industrie și tot, a vota oameni care sunt în pușcărie arată că poporul este defect. Țara este aproape de a ajunge în incapacitate de plată din cauza împrumuturilor făcute de guvernele din 90 până acum și noi îi votam iar și iar că ne au mai dat ceva, adică falimentul. Poliția locală da amenzi mai mari la babele cu pătrunjelul decât la cei care fac trafic cu țigări și altele. Acum zece polițiștii locali nu fac cât un sectorist.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90