930 pe 122 COSTACHE

agresată sexual

Pitești. Este absolut halucinant ce a făcut un bărbat într-un autobuz Publitrans!

Pitești. Este absolut halucinant ce a făcut un bărbat într-un autobuz Publitrans!

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Pe 15 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Un bărbat de 56 de ani, din Călinești, a fost reținut, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

„Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 14 septembrie a.c., bărbatul ar fi săvârșit acte de exibiționism și ar fi agresat sexual o minoră, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Pitești.

Pitești. Este absolut halucinant ce a făcut un bărbat într-un autobuz Publitrans!

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești. A fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteși a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Datele sunt transmite de  Poliția Argeș.

Potrivit informațiilor ePitești, totul s-a petrecut într-un autobuz al societății de transport public în comun Publitrans.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache