New Profesional Consult 930 x 122

complex comercial

Pitești/EXCLUSIV. Se face un nou mega complex comercial! Când va fi gata!

Pitești/EXCLUSIV. Se face un nou mega complex comercial! Când va fi gata!

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

Au început lucrările la complexul comercial din Nord, ce va fi amplasat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Dedeman și Benzinăria OMV dinspre Bascov.

Iată imagini surprinse astăzi, 7 noiembrie:

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

 

Complexul comercial va fi construit pe o suprafață totală de peste 30.000 de mp, incluzând cinci spații comerciale separate, parcare și spații auxiliare.

Aici vor exista un nou Kaufland, un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin, un magazin de electronice, galerii comerciale de haine, încălțăminte, jucării etc. și un restaurant tip Drive (conform informațiilor ePitești ar fi vorba despre KFC.)

Conform surselor ePitești, complexul Leroy Merlin și galeriile aferente vor fi gata aproximativ în luna iunie a anului viitor.

Aceleași surse mai spun că lucrările la magazinul Kaufland vor demara în ianuarie 2024 și se speră ca până în toamna anului viitor toate construcțiile să fie gata, iar complexul să fie funcțional.

Kaufland urmează să fie amplasat în spațiul surprins în imaginea de mai jos:

Reamintim că, până nu demult, potrivit informațiilor noastre, lucrările pentru noul Kaufland fuseseră blocate. Amănunte despre subiect puteți re (citi) în materialul publicației noastre, AICI.

De asemenea, mai multe informații oferite în exclusivitate de ePitești cu privire la construirea mega complexului comercial din zona de Nord a orașului puteți re (citi) aici:

Exclusiv: Un nou mega complex în Pitești. Hypermarket, galerii, drive și electronice.

S-a dat undă verde pentru dezvoltatorii complexului comercial din nord – McDonald’s, Kaufland si Leroy Merlin

Noutate absolută în Pitești: Vin McDonald’s, Kaufland si Leroy Merlin

Aici se face GIGANTUL complex care va avea KFC, Kaufland și Leroy Merlin

Exclusiv. Ce se întâmplă cu mega complexurile Kaufland din Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3