NOR CURIER 930X122

cătălina dumitrașcu

    Pitești. Funcție mare la ISJ și consilier local (PNL), Dumitrașcu are venituri de mii de euro pe lună

    ePitești.ro a dat startul unei noi campanii. De data aceasta, atenția noastră este direcționată către consilierii locali piteșteni care își încasează venitul de la stat. 

    Citiți și: Scandalul subiectelor pentru maghiari ia amploare: Sunt curioasă cum s-a ajuns la presă

    Astăzi o aducem în atenția dumneavoastră pe Cătălina Dumitrașcu, consilier local din partea PNL.

    Aceasta este profesor și pe lângă funcția de consilier local pe care o ocupă în cadrul Primăriei Pitești, Cătălina Dumitrașcu își câștigă salariul și de la stat.

    Din 2020 deține funcția de Inspector Școlar General Adjunct la ISJ Argeș.

    A mai ocupat același post în perioada 2009-2010, iar în 2010-2012 a fost, tot în cadrul ISJ Argeș, inspector de specialitate (mentorat).

    Până să vină la conducerea inspectoratului, Cătălina Dumitrașcu a fost director al Școlii Ion Minulescu din Pitești.

    Astfel, după cum putem observa, din punct de vedere profesional, a activat tot timpul în domeniul educației. Această activitate a mers mână în mână și cu cariera politică.

    Tot din 2020, Cătălina Dumitrașcu este consilier local în cadrul Primăriei Pitești, iar din martie 2022, prim-vicepreședintele al PNL Pitești.

    Conform declarației de avere din anul 2020, veniturile încasate de consilierul piteștean Cătălina Dumitrașcu pe anul 2019, când ocupa doar funcția de director al Școlii Ion Minulescu din Pitești, erau de 92.256 lei, anual.

    VEZI CIFRELE, AICI ⬇️

    Ulterior, odată cu noile funcții deținute și cu statutul de consilier local, veniturile acesteia s-au mărit considerabil.

    Conform declarației de avere din anul 2021, veniturile încasate de consilierul piteștean Cătălina Dumitrașcu pe anul 2020, erau de 111.429 lei.

    VEZI CIFRELE, AICI ⬇️

    De asemenea, potrivit declarațiilor de avere și interese pe anul 2022, informații care sunt publice pe site-ul Primăriei Pitești, în anul 2021, acesta a avut un venit de 127.169 RON, cea mai mare sumă fiind încasată de la Inspectorat.

     

    Mai observăm că, în anul 2021, Cătălina Dumitrașcu a fost mult mai „activă” pe plan profesional, fiind expert formator la Casa Corpului Didactic, de unde a încasat nu mai puțin de 7730 de lei. Totodată, a fost și asistent social al unui Proiect POCU, pentru care și-a rotunjit venitul cu 4566 de lei.

    Concluzionăm că, odată cu funcțiile vin și mai multe beneficii materiale, conform declarațiilor de avere.

    Vă reamintim că, seria articolelor menite să prezinte veniturile pe care consilierii locali le încasează de la stat a debutat cu Iulian Robert Tudorache, consilier PSD  (Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Consilier local PSD cu venituri mari de la stat și pasionat de motociclete).

    Apoi a continuat cu Mihai-Ioan Mihăilescu, consilier USR, viceprimarul orașului Pitești (Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Cum a „explodat” venitul usr-istului Mihăilescu de la 500 € lunar la peste 2000 €)

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90