930 pe 122 COSTACHE

bogdan costache

Pitești. Gentea intervine în scandalul „Muntenia”: Îi chem la discuții!

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, intervine personal în scandalul momentului!

Citiți și: Probleme mari în Războieni! Primarul mătură pe jos cu locatarii unui bloc vestit!

Concret, acesta a anunțat că încearcă să găsească o soluție pentru problemele care ar fi apărut de-a lungul ultimelor luni între stomatologul Ionuț Bogdan Costache și afaceristul Dragoș Diaconescu, zis „Benny Păcănele”.

Citiți și: Meci inedit de fotbal! Nu îți vine să crezi cine a intrat pe teren!

Vă amintim că medicul Costache, proprietarul clinicii stomatologice cu același nume, a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate pentru ePitești. Acesta ne-a declarat că Dragoș Diaconescu ar fi încercat să inducă autoritățile în eroare.

Mai mult, stomatologul susține și că s-ar confruntat cu o serie de evenimente neplăcute și chiar amenințări. Recent, „Benny Păcănele” ar fi adus o remorcă în centrul orașului, a lăsat-o pe proprietatea sa, adică în parcarea de la Muntenia, însă foarte aproape de clădirea doctorului stomatolog.

Edilul Cristian Gentea intervine în „războiul” dintre cei doi!

Primarul Piteștiului ne-a contactat astăzi și ne-a precizat să întreaga situație este în atenția sa. În momentul în care în spațiul public au apărut informații despre conflictul dintre cei doi și parcarea remorcii în zona centrală, Gentea susține că a cerut lămuriri de la Poliția Locală pentru a stabili dacă transportul s-a făcut legal.

Ba mai mult, după cum a precizat pentru ePitești, edilul municipiului se va întâlni luni cu reprezentanții Poliției Locale. Este o întâlnire la care îi așteaptă și pe cei doi oameni de afaceri: Ionuț Bogdan Costache și Dragoș Diaconescu.

Administrația Gentea are în vedere rezolvarea conflictului dintre cei doi, scopul principal fiind acela de înfrumusețare a zonei centrale a municipiului Pitești și stoparea oricărei tensiuni.

Medicul Ionuș Bogdan Costache ne-a precizat că va da curs invitației.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Benny ai grija. Sa fiu in locul tau trageam un gard in jurul proprietatii scoteam pavelele si faceam frumos un spatiu liber unde sa se stranga toate ciorile si sobolanii . Sa vezi atunci frumusete. Ce inseamna pentru tine 5mil? Presupui ca ai pierdut in Nevada cateva zile si gata.

570 X 90 POSADA 3