Donaris 930 x 122

droguri

Pitești. Incredibil ce a făcut un bărbat în centrul orașului!

Pitești. Incredibil ce a făcut un bărbat în centrul orașului!

Citiți și: Festivitate emoționantă la Jandarmeria Argeș

În weekend-ul trecut, mai exact sâmbătă, 14 ianuarie, pe raza municipiului Pitești, în zona străzii Victoriei, jandarmii argeșeni au observat un bărbat care prezenta un comportament suspect.

Asupra bărbatului a fost găsită o folie de plastic ce conținea o substanță albă, sub formă de pulbere de culoare albă, ce părea a fi susceptibilă de a fi din categoria stupefiantelor, transmite Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Mascații au intrat peste dealerii de droguri și i-au prins în flagrant!

„În urma celor constatate au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanța ridicată în vederea confiscării vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor”, mai informează sursa citată.

Foto: Arhivă ePitești/ Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache