New Profesional Consult 930 x 122

furt

Pitești. Întâmplare nefericită în supermarket

Pitești. Întâmplare nefericită în supermarket

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Un bărbat de 44 de ani, din Bărăști, județul Olt, a fost reținut ieri, 13 septembrie, pentru furt.

Cercetările au fost făcute de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Pitești. Întâmplare nefericită în supermarket

Oamenii legii au stabilit că, în ziua de 29 august a.c., bărbatul ar fi susutras, dintr-un supermarket din municipiul Pitești, băutură alcoolică în valoare de aproximativ 400 de lei.

„După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Din partea mea putea sa fure tot alcoolul din magazine. Doar așa multe familii se bucurau astfel de liniște, și unii membri chiar de viață…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90