930 x122 grota rece

investitie

Pitești. Investiție de peste 200 000 € în Trivale

Pitești. Investiție de peste 200 000 € în Trivale

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Primăria municipiului Pitești anunță că a lansat în Sistemul Electronic Național de Achiziții Publice o licitație pentru atribuirea unui nou contract de investiții.

Este vorba despre proiectul de realizare a canalizării pluviale în zonele Aleea Florian Becescu – Parc Făget – Str. Constantin Cantacuzino din cartierul Trivale.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

Pitești. Investiție de peste 200 000 € în Trivale

Data licitației este 4 octombrie 2023, ora 15:00.

Valoarea investiției este de 1.152.804 de lei.

Suma a fost alocată de la bugetul local al municipiului Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Viorel spune:

    Dar licitația pentru preluarea apelor pluviale din Cimitirul Prundu,care sunt deversate direct peste proprietățile noastre,producând daune,primăria nu spune un cuvânt.Primarul Gentea nu vrea sa vina in zona Intrarea Islazului unde este locul în cauză.Toata lumea aplauda,,Să trăiți dl.primar că ne faceți parcuri și trotuare.Noi nu avem canalizare și apă iar primăria sta de amenajat parcuri.Mult spor să aveți la gazon și parcuri.

  • Liliana spune:

    Dar în piața Vasile milea când vede și Primăria pavelele lipsă și găurile care sunt peste tot începând din zona bisericii până la prefectură. copiii care se joacă acolo se pot
    accidenta
    să nu mai vb și de iarba crescută printre pavele. dle Gentea nu sunteți in stare nico să intretineti ce au construit predecesorii dvs, dar știți să îi criticați

  • Ion Gheorghe spune:

    Acest …își face campanie electorală timpurie pe banii piteștenilor, aruncând praf în ochi cu mici amenajări, care sunt de altfel niște lucruri normale intr-un oraș bine administrat.
    Sa mai iasă și cu știri importante prin care sa anunțe atragerea investitorilor care creează locuri de munca bine plătite și care asigura un viitor tinerelor generații dacă nu vrem ca în următorii 10 ani, populația orașului Pitesti sa scadă cu încă 40000 de locuitori…
    Pentru ca atunci este foarte târziu, iar reprezentanții ciumei roșii vor acumula averi uriașe din ….

  • Ion spune:

    Doamna Liliana nu este proprietatea primăriei, este a consiliului județean și o mica parte a judecătoriei. Nu ați văzut ca piata primăriei nu a fost pavata decât pana la judecătorie?Nu- cunosc personal pe domnu Gentea nu-i iau apărarea. Adresati- va domnului Mânzâna!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90