EcoMoto 930×122

amenzi

Pitești. ITM amendează ,,la greu”! Prinși în fapt!

Pitești. ITM amendează ,,la greu”! Prinși în fapt!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Inspectorii muncii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Muncii Argeș au aplicat, în perioada 08.06.2023 – 15.06.20023, sancțiuni usturătoare pentru munca nedeclarată.

,,Campania națională pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la angajatorii care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor – cod CAEN 41,42,43

Citiți și: ITM ,,lovește” din nou: Sancțiuni record la acești angajatori

Pitești. ITM amendează ,,la greu”! Prinși în fapt!

Inspecția Muncii prin inspectoratele teritoriale de muncă a desfășurat în perioada 08 – 15.06.2023, Campania națională pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la angajatorii care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor – cod CAEN 41,42,43, având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul cadru de Acțiuni, în vederea diminuării  muncii nedeclarate.

Citește și: Jandarmii, anunț despre cele mai așteptate evenimente ale județului

Astfel, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă au  verificat 61 de angajatori. Au fost derulate activități de control și sâmbătă, 10.06.2023, prilej cu care au fost verificați 6 angajatori.

Au fost sancționați 15 angajatori cu amenzi contravenționale în cuantum de 191.400 lei.

La un număr de  4 angajatori au fost  identificate prestând muncă nedeclarată 9 persoane și au fost aplicate amenzi contravenționale în cuantum de 180.000 lei.”, transmite ITM Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Dumitrică spune:

    control la ,Webuild…chiar vreau sa aud program exagerat ..7-18 de luni pina simbata inclusiv

  • Necula ion spune:

    la balastiera Verimex Topoloveni

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3