930 x122 grota rece

agresiune sexuală

Pitești. Liber după ce a șocat lumea din autobuz prin gesturi indecente

Pitești. Liber după ce a șocat lumea din autobuz prin gesturi indecente

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Bărbatul de 56 de ani din Călinești care a agresat sexual o minoră, în timp ce se aflau într-un autobuz Publitrans a fost trimis în judecată, după finalizarea cercetărilor din acest dosar.

După ce a săvârșit fapta, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Ulterior, acesta a fost eliberat și pus sub control judiciar timp de 60 de zile.

Agresorul a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.

,,Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 14 septembrie a.c., un bărbat de 56 de ani, din Călinești, ar fi săvârșit acte de exhibiționism și ar fi agresat sexual o minoră, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Pitești.

Pitești. Liber după ce a șocat lumea din autobuz prin gesturi indecente

Mai multe detalii despre acest subiect, în materialul publicat de ePitești, AICI: – Pitești. Este absolut halucinant ce a făcut un bărbat într-un autobuz Publitrans – 

Pitești. Acte de pedofilie într-un autobuz Publitrans! Ce a pățit o copilă

,,Reamintim că în ziua de 15 septembrie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3