930×122 CAPRA 5

alcool

Pitești. Mâncătorii de semințe, din nou amendați! Nici iubitorii de bere n-au scăpat

Poliția Locală Pitești a amendat, ieri, mai multe persoane care cosumau alcool pe domeniul public și mâncau semințe.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

S-a întâmplat în cartierul Găvana 2, zona foișorului de lângă complexul Albina. Au fost date cinci sancțiuni contravenționale: trei pentru consum de băuturi alcoolice și două pentru aruncarea cojilor de semințe pe jos.

„Reamintim cetățenilor că, potrivit prevederilor Legii nr. 61 din data de 27 septembrie 1991, republicată, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instituții culturale, săli de spectacole, instituții sau unități economice, mijloace de transport în comun, autogări, gări se sancționează cu amendă de la 100 la 500 de lei”, transmite municipalitatea.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • george spune:

    pe cei care sta in parcarea de la finante si pe cei de la sala sporturilor de ce nu ii verifica nimeni ?

  • Edy spune:

    Astfel de acțiuni să se desfășoară în toate cartiere și în centrul orașului. Dacă educația a decis să părăsească acest oraș macar de „bâtă” să știe unii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3