EcoMoto 930×122

amenzi

Pitești. Mobilizare a Poliției pe străzi

Pitești. Mobilizare a Poliției pe străzi

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În zilele de 19 şi 20 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au constatat 57 de abateri de la regimul rutier.

Ce au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 13.500 de lei.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Fiind aplicate şi măsurile complementare de reţinere a 5 permise de conducere şi retragere a 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal, în urma depistării în trafic a unie conducătoare auto care figura cu dreptul de a conduce suspendat, fiind întocmit dosar penal conform art. 335 alin.2 din Codul Penal.

Pitești. Mobilizare a Poliției pe străzi

Dintre abaterile la regimul rutier constatate de poliţiştii rutieri piteşteni, amintim:

7 sancţiuni ca urmare a depăşirii regimului legal de viteză;

3 abateri privind nepurtarea centurii de siguranţă sau neutilizarea mijloacelor speciale de retenţie pentru copii;

3 abateri referitoare la nerespectarea regulilor la traversarea drumului public;

O abatere privind consumul de alcool, cu valoare sub limita de 0,40 mg/ l alcool pur în aerul expirat – cu măsura complementară de reţinere a permisului de conducere;

O abatere privind nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric – cu măsura complementară de reţinere a permisului de conducere;

O abatere privind comportament agresiv în timpul conducerii unui autovehicul – cu măsura complementară de reţinere a permisului de conducere;

O abatere privind depăşirea cu încălcarea marcajului longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers – cu măsura complementară de reţinere a permisului de conducere.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90