EcoMoto 930×122

amenzi

Pitești. Noi controale ,,la sânge” și amenzi la cel mai mare spital din județ

Pitești. Noi controale ,,la sânge” și amenzi la cel mai mare spital din județ

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Comisia de control a descoperit noi nereguli la Spitalul Județean Argeș și au aplicat amenzi după cum urmează:

,,Infiltrații în plafon la Secția Obstretică-Ginecologie, tâmplărie deteriorată care nu mai poate fi dezinfectată, protocol de sterilizare, încălcat

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Comisia de control în unitățile spitalicești, constituită prin Ordin de prefect, își continuă activitatea. Sunt verificate în continuare secțiile Spitalului de Urgență Pitești.

Mi-au fost transmise de către Direcția de Sănătate Publică mai multe probleme pentru care inspectorii au dat sancțiuni și au cerut să fie luate măsuri.

În secția Obstretică-Ginecologie, inspectorii DSP au constatat că sunt infiltrații la nivelul plafonului, pe un hol și într-un salon în care sunt cazate lehuze.

Au cerut ca locațiile să fie igienizate și au stabilit termen până la sfârșitul aceste luni.

La Oftamologie nu se respectă protocolul stabilit pentru sterilizare și a fost aplicată o amendă în valoare de 2000 de lei.

Pitești. Noi controale ,,la sânge” și amenzi la cel mai mare spital din județ

Tâmplăria din lemn este o problemă, îndeosebi cea de la nivelul grupurilor sanitare, pentru că este veche, s-a deteriorat și nu mai poate fi curățată și dezinfectată.

Tot raportul preliminar al DSP Argeș arată că nu este asigurată dotarea minimă cu grupuri sanitare în întreaga unitate spitalicească.

În saloane nu se asigură dotările minime obligatorii ce prevăd o priză de oxigen la două paturi și sonerie la fiecare pat.

Încă se pratică să anunțe cineva o asistentă sau o infirmieră dacă un bolnav are nevoie de sprijin.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au dat amenzi în valoare de 5500 lei, una dintre ele, unui agent economic care are un spațiu închiriat în incinta spitalului și avea frigiderele alimentate de la prize desprinse din perete, un pericol clar de producere a unui incendiu.”, transmite Instituția Prefectului Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90