930 pe 122 COSTACHE

amenzi

Pitești: Pietonii indisciplinați, amendați de Poliția Locală pe Exercițiu

În această dimineață, polițiștii locali piteșteni i-au sancționat pe pietonii care nu au folosit trecerea pentru a traversa.

Citiți și: Noutate în Codul Rutier: ce riscă șoferii leneși

Aceștia au acționat pe strada Exercițiu, zona Carpați.

Citiți și: Cresc amenzile! Mașinile pot fi confiscate!

 

Acțiunea a avut un rol de creștere a siguranței rutiere.

În aproximativ o oră, 5 pietoni au fost sancționați.

Bogdan Aristănțoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești transmite:

Astăzi, 08.07.2022, polițiștii locali din Pitești, au acționat pe strada Exercițiu pentru depistarea și sancționarea persoanelor care traversează neregulamentar carosabilul.

În acest sens, în aproximativ 50 de minute, au fost aplicate un număr de 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 1450 de lei.

Din păcate, pietonii nu conștientizează pericolul la cere se expun, traversând haotic, de cele mai multe ori trecerile de pietoni aflând se la câțiva metri distanța. Aceste acțiuni ale Politiei Locale Pitești vor continua și în alte zona ale municipiului.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Daniel spune:

    Amenzile sunt nule. Poliția Locală nu are dreptul si nici competențele de a amenda traversarea incorectă. Acest lucru trebuie făcut de către polițiștii de la circulație!

  • John spune:

    Așa se justifică gardul pus de primărie pe porțiunea de spatiu verde de mai înainte, tot pe strada Exercițiu ! Trebuie montat pe toată lungimea străzii, pentru ai învăța pe cetățeni să traverseze regulamentar !

570 pe 90 Costache