Donaris 930 x 122

amenzi

Pitești: Pietonii indisciplinați, amendați de Poliția Locală pe Exercițiu

În această dimineață, polițiștii locali piteșteni i-au sancționat pe pietonii care nu au folosit trecerea pentru a traversa.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Aceștia au acționat pe strada Exercițiu, zona Carpați.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

 

Acțiunea a avut un rol de creștere a siguranței rutiere.

În aproximativ o oră, 5 pietoni au fost sancționați.

Bogdan Aristănțoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești transmite:

Astăzi, 08.07.2022, polițiștii locali din Pitești, au acționat pe strada Exercițiu pentru depistarea și sancționarea persoanelor care traversează neregulamentar carosabilul.

În acest sens, în aproximativ 50 de minute, au fost aplicate un număr de 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 1450 de lei.

Din păcate, pietonii nu conștientizează pericolul la cere se expun, traversând haotic, de cele mai multe ori trecerile de pietoni aflând se la câțiva metri distanța. Aceste acțiuni ale Politiei Locale Pitești vor continua și în alte zona ale municipiului.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Daniel spune:

    Amenzile sunt nule. Poliția Locală nu are dreptul si nici competențele de a amenda traversarea incorectă. Acest lucru trebuie făcut de către polițiștii de la circulație!

  • John spune:

    Așa se justifică gardul pus de primărie pe porțiunea de spatiu verde de mai înainte, tot pe strada Exercițiu ! Trebuie montat pe toată lungimea străzii, pentru ai învăța pe cetățeni să traverseze regulamentar !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90