930×122 POSADA 5

reținut

Pitești: Scandal monstru provocat de fostu’. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat de 31 de ani, din Priboieni a fost reținut de polițiști după ce ar fi amenințat-o pe fosta concubină cu bătaia.

Citiți și: Pitești: Un derbedeu de 26 de ani, acuzat de loviri și alte violențe, prins și încarcerat

Totul s-a întâmplat sera trecută, în municipiul Pitești.

În noaptea de 16 octombrie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la o stare conflictuală între două persoane, la un apartament din Pitești.

Citiți și: S-a „trezit” cu fostul iubit peste ea în casă

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Pitești. Cu ocazia intervenției s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Priboieni ar fi amenințat pe concubina acestuia cu acte de violență.

Având în vedere că acesta a adresat amenințări membrilor familiei, în prezența polițiștilor care au intervenit la eveniment, cel în cauză a fost condus la sediul Poliței.

După completarea formularului privind evaluarea situației de risc, polițiștii au emis un ordon de protecție provizoriu. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, conform art. 206 din Codul Penal.

În cursul nopții, după administrarea probatoriului în dosarul penal, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 octombrie a.c., să fie dispuse măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal – descriptiv: publika.md

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90