930×122 CAPRA 5

clinica

Pitești. Schimbare majoră la o cunoscută clinică din oraș

Pitești. Schimbare majoră la o cunoscută clinică din oraș

Citiți și: Pitești. Inaugurare la Clinica Regina Maria

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Centrul Medical Unirea S.R.L. (CMU) a  preluat alături de Adrian Ionuț Leahu grupul de companii cunoscut sub numele de Clinicile Dr. Leahu.

Astfel, CMU a preluat un pachet de 51% din capitalul social al Implant Expert DSO S.A., compania mamă a celor 12 firme ce formează Clinicile Dr. Leahu.

Citiți și: La loc comanda! Regina Maria renunță!

Detalii pe marginea subiectului mai puteți citi și AICI.

CMU, înființat în 1991, este operatorul rețelei private de sănătate Regina Maria.

Rețeaua este activă pe piaţa prestării de servicii medicale, servicii clinice şi paraclinice, atât ambulatorii, cât şi spitaliceşti, precum și servicii de imagistică medicală și de analize de laborator.

Pitești. Schimbare majoră la o cunoscută clinică din oraș

Clinicile Dr. Leahu activează în domeniul medicinei dentare, operând o rețea de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România.

Este vorba despre: Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov.

„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia.

Nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal”, transmite autoritatea.

Foto: Clinica Dr. Leahu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90