New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Pitești: „Sper să fie lumea mulțumită! Am găsit soluția!”

Zilele trecute ePitești.ro a adus în atenția publică problemele cu care se confruntă părinții ai căror copii învață la Școala Gimnazială ”Matei Basarab”, fostă Școală Nr. 19 din cartierul Găvana.

Citiți și: Primarul Gentea transmite: Se întâmplă pentru prima dată în 30 de ani

Este vorba despre faptul că, din cauza sensurilor unice instituite în zonă, aceștia trebuia să ocolească zilnic tot cartierul pentru a-și lăsa copiii la cursuri. Subiectul pe larg, aici – Sensurile unice aduc disperare în Găvana! ”Ocolim tot cartierul pentru a lasă copiii la școală!”

Citiți și: Edilul Gentea: Mâine mă duc la DNA cu toate documentele!

Articolul a intrat și în atenția edilului Cristian Gentea care ne-a și contactat ulterior la redacție pentru a ne informa că încearcă să rezolve această problemă în cel mai scurt timp posibil.

Deși aflat în concediu, primarul a luat act de nemulțumirile părinților și a acționat ca atare. Acesta a luat legătura cu Poliția Națională și a trimis responsabili din cadrul Primărie în teren, pentru a verifica situația și a găsi soluții concrete.

Datorită implicării rapide a edilului, o soluție care să facă viața părinților mai ușoară a și fost găsită și va intra în vigoare chiar de mâine, 15 septembrie.

Concret s-a hotărât să se instituie interzis la stânga de pe Strada Liviu Rebreanu către intrarea secundară a școlii.

Astfel, cei care vor să ajungă la ambele intrări ale instituției de învățământ (atât cea principală, cât și cea secundară) au la dispoziție următoarea soluție:

– se merge înainte pe strada Strada Liviu Rebreanu, apoi se virează la stânga pe Strada Gheorghe Ionescu-Gion (care duce spre intrarea principală a școlii), apoi se virează din nou la stânga (către intrarea secundară a școlii) pentru a se  ieși tot în Strada Liviu Rebreanu.

Pe această cale, ePitești.ro felicită atitudinea promptă a primarului Gentea care s-a implicat personal, rezolvând problema care i-a fost semnalată prin intermediul nostru în doar câteva zile.

Kaia 555×222
eurial 570×90