New Profesional Consult 930 x 122

agresat

Pitești. Tânăr înjunghiat în Centru. Atacatorul, liber pe străzi

Pitești. Tânăr înjunghiat în Centru. Atacatorul, liber pe străzi

Citiți și: Infractor periculos în Pitești! Polițist atacat cu pietre

Update, ora 15.36

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Citiți și: A fost înjunghiat în inimă și ficat, în Pitești! În ce stare a ajuns la spital

,,În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o persoană care ar fi fost înjunghiată pe raza municipiului Pitești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un tânăr de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi tăiat cu un cuțit, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de locuințe din Pitești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, stabilind că cele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Pitești. Tânăr înjunghiat în Centru. Atacatorul, liber pe străzi

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri, în urma investigațiilor stabilindu-se că a suferit leziuni prin tăiere, fără ca acestea să îi pună viața în pericol.

La acest moment se desfășoară verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.”

Știre inițială, ora 14.17 : Pitești. O persoană ar fi fost înjunghiată în Centru

Caz de-a dreptul șocant petrecut pe străzile Piteștiului, ziua în amiaza mare!

În urmă cu puțin timp, o persoană ar fi fost înjunghiată, în văzul tuturor, în zona policlinicii Brătianu.

Din primele informații, victima ar fi fost transportată de urgență la spital, iar agresorul ar fi fugit de la fața locului.

În aceste momente, făptașul este căutat de polițiști.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Costel spune:

    și nu a fost pe faza politia locala?.

    burtoși, boșorogii si mustăciosii ( nu zic relațiile) de la PLP nu au intervenit prin alunecare ? uuuu… Gentuță are arie de preselecție grea..nu știu de unde ii adună.

    Eu ma mir ca nu sunt mai multe evenimente de genul.
    La noi PLP numai siguranță nu inspira.
    În loc de spray lacrimogen eu le-as da câte o punga de semințe sa aibă de lucru

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3