930 x122 grota rece

amenzi

Pitești: Tineri certați cu bunul-simț, amendați și puși la măturat!

Polițiștii locali din Pitești continuă să facă ”educație” printre tinerii certați cu bunul simț.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În zilele de miercuri și joi (8 și 9 noiembrie), polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au aplicat un număr de 9 sancțiuni pentru consumul de alcool pe domeniul public dar și pentru mizerie (aruncarea de coji de semințe, chiștoace, etc pe jos).

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, s-a acționat în toate cartierele municipiului, în deosebi în parcuri sau locuri de joacă.

„Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare. Facem apel către cetățenii orașului nostru, să dea dovadă de spirit civic, să folosească în mod corespunzător mobilierul din parcuri, locuri de joaca, etc, evitând astfel să fie sancționați contravențional”, este mesajul transmis de Bogdan Aristănțoiu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3