EcoMoto 930×122

argeș mall

Piteștiul vine tare din urmă cu Mall-uri construite! Pe ce loc ne aflăm!

Piteștiul vine tare din urmă cu Mall-uri construite! Pe ce loc ne aflăm!

Citiți și: EXCLUSIV. A plecat Zara – Cine vine în loc? Proprietarul clădirii spune tot

Peste 40 de oraşe din România au cel puţin un mall – un centru comercial modern de dimensiuni mari – sau un parc de retail.

În total, sunt 135 de astfel de centre, potrivit unei analize a companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, scrie zf.ro.

Citiți și: Exclusiv. Descoperire neașteptată în Argeș Mall: A apărut și nimeni nu știe cum!

Conform celor mai recente date, 99% din shoppingul local se face în astfel de centre moderne.

Apariția acestor zone comerciale moderne mari este justificată de dorinţa oamenilor de a avea sub acelaşi acoperiş cât mai multe tipuri de bunuri şi servicii. Plus parcarea asigurată.

Astfel, atenţia investito­rilor s-a îndreptat cu precă­dere către malluri şi centre comerciale, mai ales între 2007 şi 2019.

Acum circa 4-5 ani, au început să apară şi parcurile de retail, care astăzi par a atrage mai mult atenţia dezvoltatorilor de pe plan local.

Ele au devenit foarte populare în pandemie, datorită formei.

Mai exact, mallurile se întind pe mai multe etaje, pe când parcurile de retail sunt organizate pe un singur nivel, existând intrări separate pentru fiecare magazin în parte, mai notează sursa citată.

Pe baza analizei efectuată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox în Pitești funcționează momentan patru centre comerciale:

  1. VIVO!-mall/centru comercial (CPI Property Group)
  2. Supernova Pitești-retail park (Supernova Group)
  3. Pitești Retail Park-retail park (NEPI Rockcastle)
  4. Auchan-Jumbo-retail park (Galeria Auchan-Nhood)

De asemenea anul acesta se vor adăuga Argeș Mall (Prime Kapital/MAS REI) și retail park-ul Pitești Shopping Park (Square 7/Mitiska Reim)

Despre Argeș Mall:

Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județul Argeș, își deschide porțile pe 25 aprilie.

Branduri internaționale și naționale în premieră pentru comunitatea locală, dar și multe alte surprize îi așteaptă pe clienți la deschiderea Argeș Mall.

Noul centrul comercial va dispune de:

– un hipermarket Carrefour modern,

– food court generos cu restaurante variate,

– terasă cu design spectaculos și multe altele.

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, cu o vastă experiență în construcția și managementul centrelor comerciale, va deschide pe 25 aprilie Argeș Mall, marcând astfel inaugurarea celui mai mare și modern centru comercial din județ.

Ușor accesibil din Bulevardul Republicii și din Strada Târgul din Vale, noul centru comercial va găzdui numeroase magazine în premieră pentru județul Argeș:

Piteștiul vine tare din urmă cu Mall-uri construite! Pe ce loc ne aflăm!

Peek & Cloppenburg, Douglas, JD Sports, Mango, Maxipet, Mohito, Smyk All for Kids, TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, Il Passo, dar și o selecție de branduri internaționale și naționale: Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărturești, C&A, CCC, Cocodrillo, Colin’s, Deichmann, DM, Esența Plant, Flanco, Gerovital, Gryxx, Help Net, Hervis, Inmedio, Intersport, Kultho, KVL, LC Waikiki, Lensa, Marelbo, Meli Melo deco, Mizar, Motivi, New Yorker, Nissa, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Pepco, Sephora, Splend’or, Sport Vision, Sportissimo, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Xpress.

Zona de food-court și entertainment, situată la etajul centrului comercial, va găzdui operatori noi pentru județul Argeș precum:

Burger King, Cartofisserie, Chopstix, Fryday, Juba Café, Popeyes, Puii Mei, Sheriff Real Food, dar și o selecție de nume cunoscute deja publicului local: Dolcesco, Inmedio, Jerry’s Pizza, KFC, Mayore, McDonald’s, Mesopotamia, Pizza Bonita, Pizzeria Sapori, restaurantul Grota Rece, Spartan, Starbucks, Uncle John, precum și Elite Slots Casino.

Argeș Mall va oferi clienților săi facilități pentru agrement concepute pentru familii și nu numai (zone de relaxare, loc de joacă, parc, sală de fitness, cazino, cafenele, etc.), dar și un portofoliu extins de servicii.

Detalii, AICI.

Despre Pitești Shopping Park

Situat strategic între Dedeman și benzinăria OMV dinspre Bascov, Pitești Shopping Park este construit de Masterbuild.

Pe o suprafață generoasă, de peste 30.000 de metri pătrați, complexul va găzdui nu mai puțin de cinci mari spații comerciale.

Complexul va oferi, totodată, o zonă de parcare extinsă și diverse facilități auxiliare.

Printre acestea, un nou magazin Kaufland și un centru de bricolaj Leroy Merlin sunt așteptate cu mare interes de către comunitate.

Conform informațiilor furnizate de ePitești, se anticipează că Leroy Merlin și galeriile comerciale adiacente vor fi finalizate în jurul lunii iunie a anului acesta.

În paralel, lucrările pentru noua locație Kaufland sunt programate să înceapă curând.

Scopul este ca întregul complex să devină operațional până în toamna anului viitor.

Viitorul Mega Complex Comercial din Pitești va fi un veritabil centru de shopping și divertisment, adunând sub același acoperiș branduri de renume precum:

– Leroy Merlin,

– Sinsay,

– Fressnapf,

– Burger King,

– Tedi,

– XPress,

– Pepco,

– Farmacia Dr. Max

– Takko.

Amănunte și imagini surprinse din dronă, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bucaca mucaca spune:

    industria României
    Malluri, case de pariuri ,păcănele ,farmacii și bănci evident 🤓🤓🤓

  • Ionut spune:

    Marea dezvoltare a orașului,malluri, stații de autobuz,semafoare,sensuri giratorii,și un primar GENTEA,CHEIA INSUCCESULUI DIN ROMANIA,INDUSTRIE ZERO!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90