Donaris 930 x 122

boureanu-02-vt

Boureanu a demisionat din Comisia Ridzi

Pitesti. 7 iulie 2009. PDL Arges.
Comisia parlamentara de ancheta a ministrului Ridzi isi continua activitatea, au decis membrii Biorului permanent al Camerei Deputatilor. Conducerea acestui for legislativ a convenit ca din informarea facuta de procurorul general, Laura Kovesi privind actele premergatoare ale D.N.A. nu reiese ca s-a inceput urmarirea penala in cazul ministrului Tineretului si Sportului. La Comisia parlamentara de ancheta in cazul Ridizi, deputatul de Arges P.D.-L. Cristian Boureanu si-a informat colegii, luni, ca a trimis o adresa la D.N.A. si a cerut astfel dizolvarea comisiei.
Nemultumit de rezultatul demersului sau, Boureanu a decis sa se retraga din comisie, considerând abuziva decizia forului Camerei Deputatilor. “In urma deciziei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor privind continuarea activitatii comisiei de ancheta in cazul Ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, am decis sa ma retrag din cadrul comisiei. Consider ca majoritatea ignora legalitatea si ca aceasta comisie nu este decât un front de campanie electorala pentru P.S.D. si P.N.L. Cred ca o posibila ilegalitate nu trebuie identificata si sanctionata printr-o alta ilegalitate. Eventualele nereguli din contractul M.T.S. sunt exclusiv de competenta D.N.A. si aceasta este singura institutie care poate, de altfel, sa-i identifice si sa declanseze urmarirea penala impotriva eventualilor vinovati”, a transmis Cristian Boureanu. Conform unor informatii prezentate de site-ul surse.ro, Boureanu ar fi fost insa inlocuit de partid cu Petru Calian, considerandu-se ca deputatul de Arges a adus prejudicii imaginii partidului in urma iesirilor din cursul saptamanii trecute.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90