Donaris 930 x 122

simona bucura oprescu

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, mesaj pentru ACoR Argeș: „Continuăm parteneriatul!”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, mesaj pentru ACoR Argeș: „Continuăm parteneriatul!”

Ieri, la Boteni, a avut loc prima Adunare generală a ACoR Argeș în format fizic după pandemia de coronavirus, iar bucuria revederii a fost mare pentru toți participanții.

Citiți și: Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu – în dialog european la Bruxelles

Cu acest prilej, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu transmite un mesaj special.

Felicit ACoR Argeș pentru 25 de ani de la înființarea Asociației Comunelor din România!

Puțini sunt cei care știu că prima filială județeană a Asociației Comunelor din România a fost înființată în județul Argeș acum 25 de ani. În tot acest timp, Asociația Comunelor din România a rămas o voce constantă și profesionistă a primarilor din mediul rural.

În Argeș, președintele ACoR Argeș, primarul Ion Dumitru, împreună cu colegii săi din conducerea Asociației, au reușit să coaguleze energiile aleșilor locali din județ, indiferent de culoarea lor politică, pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele cu care comunitățile pe care le conduc se confruntă.

Îi asigur pe toți primarii din județ de sprijinul meu necondiționat pentru ca, împreună, să avem cât mai multe proiecte finalizate pentru comunitățile din Argeș și împreună să ducem Argeșul pe primul loc!

Continuăm parteneriatul!”, încheie Simona Bucura-Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Simina spune:

    Astea sunt sloganuri comuniste. Ne-am săturat de asociații, de felicitări și de a ne da grămadă prin ziare. 9 lei motorina, 11 lei uleiul, 12 lei fasolea, se cunoaște doamna deputat? Ceva pe partea asta? A, nu se poate, atunci mai faceți o asociație și mai tăiați o panglică.

  • Florin spune:

    Bine zis ,sau strâns cei cu salari de bugetari pe ei nu îi afectează pe lângă salariu mai primesc și benefici nu spune nimic Doamna Deputat ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA