930×122 CAPRA 5

andrei gerea

E OFICIAL: ANDREI GEREA, DIN NOU MINISTRU

Andrei Gerea revine în funcția de ministru. Deputatul de Argeș al Partidului Liberal Reformator va fi ministrul Energiei și al Întreprinderilor Mici și Mijlocii în Guvernul Ponta IV. Potrivit Mediafax, până la această oră Comitetul Executiv Național al PSD a votat structura și componența noului Guvern, din componență făcând parte și Gerea.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

Amintim că în luna februarie a acestui an parlamentarul argeșean a demisionat din postul de ministru al Economiei, la cererea președintelui de atunci al PNL, Crin Antonescu, pe vremea când USL încă mai exista. Gerea fusese numit ministru la Economie în octombrie anul trecut, în locul lui Varujan Vosganian.

Pe de altă parte, Daniel Constantin, deputat PC de Argeș, care va rămâne ministru al Agriculturii, nu va mai fi vicepremier, funcția fiind desființată. Guvernul Ponta IV ar urma să mai aibă doar un post de vicepremier, care i-ar reveni lui Gabriel Oprea.

Citiți și: Schimbare majoră la un gigant lanț de hypermarket-uri!

Viitorul nou Guvern urmează să fie votat în Parlament la începutul săptămânii viitoare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90