New Profesional Consult 930 x 122

cristache

trafic

EXCLUSIV! DIRECTOR NOU LA ARR ARGEŞ!

Senatorul Iulian Cristache, preşedintele UNPR Argeş, a reuşit să îşi impună un om într-o funcţie de conducere a unei instituţii deconcentrate din judeţ, în baza protocolului de colaborare care a fost încheiat cu PSD.

Citiți și: MOMENT ISTORIC: DISPARE „INTERESUL NAŢIONAL”!

Astfel, Gheorghe Ion, unul dintre cei mai vechi membri ai UNPR Argeş, a fost numit în această săptămână director al Autorităţii Rutiere Române, filiala Argeş. Acesta s-a născut pe 9 noiembrie 1970, este piteştean, este căsătorit şi are un copil. Soţia sa lucrează la Spitalul Judeţean Argeş.

Gheorghe Ion este absolvent al Facultăţii de Mecanică şi Tehnologie, specializarea Inginerie Transport Trafic din cadrul Universităţii din Piteşti. Are şi un master cu specializarea Trafic Rutier şi Evaluarea Accidentelor de Circulaţie.

Citiți și: UNPR VREA SĂ-I SUFLE PSD-ULUI POSTUL DE SUBPREFECT AL ARGEŞULUI

Un alt membru UNPR Argeş care conduce o instituţie din Argeş este Georgiu Gingăraş, fost ministru al Tineretului şi Sportului, care este director la Baza Nautică de la Budeasa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90