Donaris 930 x 122

basescu

unpr_sigla

MOMENT ISTORIC: DISPARE „INTERESUL NAŢIONAL”!

UNPR, partid care s-a format din parlamentari traseişti, a intrat în Parlament fără a trece testul alegerilor pe cont propriu, jucând fie cu partide de dreapta, fie cu PSD, sub pretextul „interesului naţional”, mereu la guvernare, îşi încheie existenţa după 6 ani fiind „absorbit” de Traian Băsescu.

Citiți și: Dănuț Dinu nu mai este consilier local

Practic, prin decizia de a fuziona prin absorbţie cu PMP, decizie anunţată marţi de Traian Băsescu, UNPR dispare de pe scena politică, la şase ani de la înfiinţare. Opţiunea de a se întoarce la primul partener politic, Traian Băsescu, vine ca soluţie pentru ambele partide, după alegerile locale şi în perspectiva alegerilor parlamentare. Anunţul a fost făcut după ce liderii UNPR ar fi negociat o fuziune şi cu PNL şi deşi formaţiunea avea un parteneriat cu PSD.

În Argeş, UNPR are un senator – Iulian Cristache – provenit din PP-DD. UNPR nu a reuşit în Argeş să treacă de 3% în alegerile locale şi nu are vreun consilier judeţean sau vreun primar. PMP, în schimb, are doi consilieri judeţeni.

Citiți și: SURSE: PMP ÎȘI PUNE DIRECTOR LA DSVSA ARGEȘ

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441