930 x122 grota rece

basescu

PC SUSȚINE SUSPENDAREA LUI BĂSESCU

Partidul Conservator sprijină demersul de suspendare a lui Traian Băsescu din funcția de președinte al țării. Anunțul a fost făcut azi de liderul conservatorilor, vicepremierul Daniel Constantin, în ședința grupului parlamentar comun PC-PLR.

Citiți și: Argeș. Sute de firme lovite puternic!

”Sigur că trebuie să ne uităm, foarte clar, pe prevederile Constituţiei, dar ca principiu trebuie să transmitem un mesaj foarte clar astăzi că indiferent că suntem în prima zi sau în ultima zi de mandat legea fundamentală trebuie să fie respectată, indiferent cine este pentru o perioadă preşedinte.”, a declarat Constantin referindu-se la inițiativa lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului și al Partidului Liberal Reformator.

Demersul lui Tăriceanu pentru suspendarea lui Băsescu de către Parlament și ulterior pentru demiterea lui în cadrul unui referendum popular are trei motive invocate: implicarea președintelui în campania electorală a Partidului Mișcarea Populară, intervenția la șeful Comisiei Europene în problema mandatului de comisar european pentru România și „raporturi instituționale în forme necivilizate”.

Citiți și: Legea a fost modificată! Ce se întâmplă cu permisele

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90