Donaris 930 x 122

basescu

ANDREI_GEREA_1

GEREA, ATAC LA BĂSESCU ȘI PMP ÎN ZIUA LANSĂRII PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR

Deputatul de Argeș Andrei Gerea, membru al Grupului de inițiativă pentru păstrarea identității liberale, consideră că dezbaterea organizată astăzi în București de Fundația Mișcarea Populară la împlinirea a doi ani de la cea de a doua suspendare din funcție a președintelui Băsescu reprezintă o nouă dovadă de aroganță față de români.

Citiți și: Dinu revine în forță! Plângere penală pentru abuz în serviciu fostului prefect!

„Este o nouă aroganță față de români! Mișcarea Populară reia minciuna privind „atacul la adresa statului de drept”, minciună care a făcut atât de mult rău României prin propaganda oamenilor lui Traian Băsescu de la nivel național și european. După ce au ignorat votul a 7,4 milioane de români, acum au tupeul de a ieși să dea lecții cu privire la statul de drept! Dezbaterea de astăzi nu poate avea, însă, niciun fel de impact. Nici Băsescu și nici oamenii lui din PMP nu mai sunt crezuți de români! Cei din PMP ar trebui să înțeleagă în cele din urmă că „modelul Băsescu” de conducere a unui stat este unul care și-a arătat nu doar limitele, ci și lipsa de sprijin popular.”, declară Andrei Gerea.

„În ciuda tuturor încercărilor făcute de cei din PMP și de Traian Băsescu de a induce ideea loviturii de stat, realitatea infirmă propaganda acestora. 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui Băsescu, fapt pe care nici Traian Basescu, nici PMP nu îl pot schimba sau nega! Niciun politician român nu a avut după 1990 atâtea voturi împotriva sa așa cum s-a întâmplat în 2012.”, adaugă parlamentarul, fost ministru al Economiei. „La doi ani distanță de referendum, Traian Băsescu și PMP nu pot trece peste gustul amar al votului masiv pe care populația României l-a dat împotriva lor!”, concluzionează Andrei Gerea.

Citiți și: Dinu: „Mister Bulf și șmecherașii lui s-au făcut de râs. Se va alege praful!”

Acesta a participat astăzi la lansarea Partidului Liberal Reformator, alături de Călin Popescu Tăriceanu (care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al țării) și de alți parlamentari care au demisionat din PNL. Evenimentul a avut loc în București, la sediul Institutului de Studii Liberale.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3