930×122 CAPRA 5

daniel crișan

DANIEL CRIȘAN, MAZILIT DE GEREA

Daniel Crișan a fost înlocuit de Andrei Gerea din funcția de președinte interimar al filialei Argeș a Partidului Liberal Reformator. Potrivit unor surse din partid, Gerea a fost extrem de nemulțumit de activitatea politică a lui Crișan.

Citiți și: GEREA, SCANDALIZAT, ÎI SPUNE ADIO LUI TĂRICEANU. PLEACĂ DIN ALDE

Oficial, printr-un comunicat de presă, PLR Argeș anunță că Daniel Crișan ar fi ales el să renunțe la post din motive personale și de oportunitate politică.

„Am decis să renunț la funcția de președinte al PLR Argeș din motive personale, dar nu voi renunța în a face parte din echipă și la politică. (…)

Citiți și: CONSERVATORII ARGEȘENI, LA CONGRESUL DE FUZIUNE CU PLR

Noua mea calitate în Consiliul de Administrație al Oil Terminal SA impune petrecerea mai multor zile săptămânal în Constanța.

Sunt membru în Biroul Permanent Politic de la București, astfel că am decis să las loc și tinerilor, având în vedere inclusiv mesajul lansat de președintele Călin Popescu Tăriceanu, că acest partid trebuie să fie deschis și să promoveze tinerii.”, anunță Daniel Crișan.

Locul său ca președintele interimar al PLR Argeș a fost luat de Simona Brătulescu (foto 2), până acum secretar general al filialei, o persoană apropiată de ministrul și deputatul Andrei Gerea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3