New Profesional Consult 930 x 122

daniel crișan

PLR ARGEȘ O SPUNE VERDE-N FAȚĂ: „IOHANNIS ESTE OMUL LUI BĂSESCU”

Președintele interimar al Partidului Liberal Reformator Argeș, Daniel Crișan (foto 2), afirmă că prin opoziția față de posibila suspendare a președintelui țării adoptată de Klaus Iohannis și de „reprezentanții Cooperativei care l-a impus, cel puțin imoral, dacă nu și ilegal”, conducerea PNL dovedește că face jocurile lui Traian Băsescu.

Citiți și: Ultima oră! Klaus Iohannis vine în Argeș!

„Ne-am fi așteptat ca PNL, care are propriul candidat la președinție, să nu fie de acord că președintele este coordonatorul politic al campaniei Elenei Udrea, principalul contracandidat al domnului Klaus Iohannis pentru electoratul fidel lui Băsescu. Ne-am fi așteptat ca PNL să nu acționeze concertat cu Traian Băsescu împotriva intereselor României, prin încercarea de blocare a numirii în funcția de comisar european a doamnei Corina Crețu. Însă PNL a găsit mai nimerit să pună la respect doi membri de partid care au înțeles cât de important este ca propunerea României să aibă susținere internă pentru a primi un portofoliu important. În urma acestor reacții devine tot mai evident de ce Klaus Iohannis nu susține suspendarea lui Traian Băsescu: ei sunt, de fapt, în aceeași tabără!”, declară liderul PLR Argeș.

„Indiferent dacă ar fi în prima sau în ultima zi de mandat, orice ales – cu atât mai mult președintele – care încalcă Constituția ar trebui suspendat. Nu poți aplica legea cu picătura sau numai atunci când îți convine. Klaus Iohannis, interesat doar de beneficiile personale și de relația sa cu Traian Băsescu, desconsideră faptul că PNL a fost, în 2012, unul dintre artizanii suspendării lui Băsescu, renegat atunci de peste 7, 4 milioane de români. Iar liderii argeșeni ai PNL uită că Argeșul a fost unul dintre județele în care votul „pentru” a fost cel mai categoric din țară. Cert este un lucru: Călin Popescu Tăriceanu a demarat inițiativa privind suspendarea președintelui având argumente evidente, în timp ce Klaus Iohannis, de mână cu Blaga și Udrea, se opune. Poate că anumite interese politice ale altor partide vor face ca demersul să nu se concretizeze, dar, indiferent de situație, apele au fost separate și unii și-au dat arama pe față: Iohannis s-a deconspirat că n-are nicio legătură cu liberalii, el fiind clar omul prin care Traian Băsescu încearcă să-și perpetueze regimul!”, adaugă Daniel Crișan.

Citiți și: Președintele Klaus Iohannis: Atmosfera se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90