930X122 MAIA

iohannis

IOHANNIS ANUNȚĂ REDESCHIDEREA PIEȚELOR DE LA SFÂRȘITUL ACESTEI SĂPTĂMÂNI

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că de la sfârșitul acestei săptămâni se vor redeschide piețele agroalimentare ca urmare a scăderii numărului zilnic de infectări.

Citiți și: Au apărut „urșii” în Pitești!

„Am putut să constatăm că, în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ (…). Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin (…). Am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii, și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele”, a anunțat președintele, la deschiderea la deschiderea Tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

Foto: descriptiv

Citiți și: Comerț cu pui pe o stradă din Pitești. Îi vindea direct din mașină

 

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Ce sa vezi… odata cu alegerile. A dispărut covid-ul din piețe ? Nu sa gândit nimeni câți oameni s-au îmbolnăvit după ce i-au scos pe bieții oameni in gerul de afara.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3