Donaris 930 x 122

iohannis

IOHANNIS ANUNȚĂ REDESCHIDEREA PIEȚELOR DE LA SFÂRȘITUL ACESTEI SĂPTĂMÂNI

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că de la sfârșitul acestei săptămâni se vor redeschide piețele agroalimentare ca urmare a scăderii numărului zilnic de infectări.

Citiți și: Piețele din Pitești, lovite în plin!

„Am putut să constatăm că, în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ (…). Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin (…). Am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii, și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele”, a anunțat președintele, la deschiderea la deschiderea Tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

Foto: descriptiv

Citiți și: Controale înainte de Paște, în toată țara!

 

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Ce sa vezi… odata cu alegerile. A dispărut covid-ul din piețe ? Nu sa gândit nimeni câți oameni s-au îmbolnăvit după ce i-au scos pe bieții oameni in gerul de afara.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90