SMART KIDS 930X122

iohannis

ANUNȚ PRIVIND MODIFICAREA LEGILOR JUSTIȚIEI

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat astăzi că a convenit cu șeful Guvernului, modificarea legilor Justiției.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

E vorba de un viitor nou pachet legislativ care va fi elaborat în perioada următoare după consultări cu asociațiile de magistrați, specialiști și partide.

„Acum un an de zile, când i-am chemat pe români la urne, la referendumul pentru justiție, s-au prezentat oamenii în număr mare și au spus clar „STOP!” acestei proceduri de măcelărire a legilor justiției (…)

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

Faptul că acum au început unii cu alții să își plătească polițe este o chestiune care ține, poate, de cancan. Dar pentru omul de rând și pentru România nu iese nimic de aici.

Fapt este că aceste legi ale justiției trebuie reparate. Și aceasta a fost discuția pe care am avut-o cu Premierul. Este nevoie de un pas hotărât și curajos. Guvernul va veni cu inițiativă legislativă pentru a repara legile justiției.

Trebuie să ducem la bun sfârșit, dragi români, ceea ce am început acum un an de zile, la referendum, când am oprit această măcelărire a legilor justiției. Dar ele sunt în funcțiune și sunt imperfecte. Trebuie continuată această procedură.

Așadar, în săptămânile următoare vor avea loc consultări. Și eu voi avea consultări cu specialiști din domeniul justiției, cu politicieni. Guvernul va lucra la proiecte de legi și vor fi înaintate Parlamentului pentru a fi reparate aceste legi ale justiției, pentru a fi în conformitate cu ceea ce, în definitiv, doresc românii și s-au exprimat foarte clar la referendum”, a spus președintele.

Citiți AICI întreaga declarație!

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3