Donaris 930 x 122

iohannis

PREFECTUL SOARE, ÎN VIDEOCONFERINȚĂ CU IOHANNIS

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis azi prefecților, într-o videoconferință la care a participat și prefectul de Argeș Emanuel Soare, că aşteaptă de la ei fermitate, claritate și comunicare totală în aplicarea noilor măsuri restrictive, avertizându-i însă să nu devină „sursă de ştiri panicarde”.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

La videoconferinţa cu prefecțiiau participat și premierul Ludovic Orban, miniştrii Sănătăţii şi Internelor şi secretarul de stat Raed Arafat.

Iohannis a spus, la începutul videoconferinței, că suntem în a treia săptămână în care numărul de noi cazuri de coronavirus se situează în zona de 10.000, ceea ce înseamnă că măsurile au fost corecte, însă nu suficiente, deoarece numărul pacienților din ATI și al deceselor continuă să crească. El a mai susținut că noile măsuri restrictive sunt corecte și bine gândite, iar rezultatele acestora sunt așteptate peste două, maximum trei săptămâni. Șeful statului le-a mai transmis prefecților că trebuie luate „măsuri adecvate pentru a reduce mobilitatea populației, adică posibilitățile de contact între persoanele infectate și cele sănătoase”.

Citiți și: Primar din Argeș: „Domnul prefect, domnul Iani Popa!”

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3