New Profesional Consult 930 x 122

andrei gerea

ANDREI GEREA SALUTĂ SCĂDEREA CAS

Deputatul de Argeș Andrei Gerea, vicepreședinte PLR, se declară mulțumit de reducerea CAS cu 5% la angajator.

Citiți și: Protest la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș!

„Sunt bucuros că un proiect promovat intens de fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, a ajuns în sfârșit pe punctul de a fi implementat, în ciuda piedicilor lui Traian Băsescu. Reducerea CAS la angajator, pe care am fi dorit-o aplicată mai devreme, a fost unul dintre angajamentele Guvernului USL pe care l-am promovat și eu în calitate de ministru al Economiei. Reducerea TVA la produsele din pâine, o altă măsură a USL implementată în timpul mandatului lui Daniel Chițoiu, a scos la lumină o bună parte din economia neagră a acestui sector. Reducerea CAS este o măsură benefică, pentru că România se află printre ţările din UE cu cea mai mare impozitare pe resursa umană, fapt care explică ponderea uriaşă a muncii la negru.”, declară vicepreședintele Partidului Liberal Reformator.

„Vă reamintesc că Guvernul Tăriceanu a decis, în noiembrie 2008, reducerea CAS cu 2% ca o măsură care să ajute mediul de afaceri, în contextul în care, la sfârșitul lui 2008, începuse criza. Emil Boc a preluat Guvernul pe 22 decembrie 2008 și în aceeași zi a anulat decizia care prevedea reducerea CAS. PDL nu trebuie să mai ajungă la guvernare, indiferent de numele sub care se va ascunde. Acesta este motivul pentru care pe viitor susținem refacerea USL prin singura componentă liberală autentică de pe scena politică, Partidul Liberal Reformator”, adaugă Andrei Gerea.

Citiți și: ANDREI GEREA S-A ABȚINUT LA VOTUL PENTRU ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90