930×122 CAPRA 5

andrei gerea

UN NOU SPITAL DE PEDIATRIE ÎN PITEȘTI?

Deputatul de Argeș Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, își exprimă îngrijorarea și indignarea față de „incapacitatea sistemului medical din Argeș” și față de „incompetența cu care Ministerul Sănătății tratează problema bebelușilor infectați”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Parlamentarul cere demisia ministrului Sănătății, „care tratează cazul bebelușilor din Argeș, Dâmbovița și Dolj ca pe un subiect deranjant” și solicită tragerea la răspundere a vinovaților din județul Argeș „pentru lipsa unor proceduri și, acolo unde acestea există, pentru nepunerea lor în practică”.

În plus, deputatul vorbește despre necesitatea construirii în Pitești a unui nou spital de pediatrie.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

“Observând sincopele dezvăluite și de cazul dramatic al acestor bebeluși, cel mai probabil ne vom focaliza pe zona de pediatrie. Luăm în calcul inclusiv analiza construirii unui spital nou de pediatrie, gestionat de administrația locală. Este evident: Consiliul Județean Argeș nu poate face față financiar pentru a întreține două spitale județene, plus altele în diferite localități. Primăria Pitești trebuie să își asume responsabilitatea și să administreze măcar un spital, cu un personal bine pregătit și tehnologie modernă, prin care să oferim servicii la un nivel cât mai ridicat pentru piteșteni și nu numai.”, afirmă Andrei Gerea.

Amintim că în contextul problemelor medicale care au afectat mai mulți bebeluși din județul Argeș, pe internet a apărut o petiție online intitulată „Respect pentru copii (Spitalul de Pediatrie Pitești)”. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/trebuie-sa-ti-pazesti-copilul-sa-nu-i-intre-gandaci-in-gura/. (Foto 1: Spitalul de Pediatrie din Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3