930×122 CAPRA 5

demisie

ANDREI_GEREA_CONFERINTA_DE_PRESA_USL

ANDREI GEREA ARE BAGAJELE LA UȘA MINISTERULUI

Activitatea de ministru al Economiei a deputatului liberal de Pitești Andrei Gerea se apropie de sfârșit. Gerea informează că demisia sa de la conducerea ministerului va fi înregistrată cel mai probabil în cursul zilei de astăzi.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Într-o declarație pentru presă, Andrei Gerea explică de ce a mai rămas ministru câteva zile bune după ce și-a depus demisia în scris la premierul Victor Ponta: „La minister sunt lucruri în continuare care trebuiau rezolvate, aveam o responsabilitate şi, de comun acord cu domnul Ponta, am mai rămas în funcţie până se finalizau toate lucrurile care erau în curs şi care erau şi importante”. Pe de altă parte, Gerea anunță că nu va participa la ședința de Guvern de astăzi.

Amintim că PNL, la dorința lui Crin Antonescu, dar fără un motiv anume și fără să i se reproșeze ceva, i-a retras deputatului de Pitești sprijinul politic pentru funcția de ministru al Economiei. Locul său ar urma să fie luat de Teodor Atanasiu. Andrei Gerea a fost numit ministru la jumătatea lunii octombrie a anului trecut, în locul lui Varujan Vosganian.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90