Donaris 930 x 122

pdl

CĂTĂLIN TEODORESCU DĂ CĂRŢILE PE FAŢĂ: „PRIMARUL DIN COSTEŞTI ESTE UN TRĂDĂTOR!”

Conducerea PDL Argeş a făcut astăzi o analiză a rezultatelor obţinute la alegerile de duminică, declarându-se mulţumită de scor. Deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele filialei, i-a taxat, însă, pe unii dintre membrii de partid care au făcut campanie pentru PMP.

Citiți și: Dănuț Dinu nu mai este consilier local

„Suntem a doua forţă politică din judeţ şi prima din partea dreaptă a eşicherului politic. Între filialele PDL ne-am clasat pe locul 23 ca procent şi pe locul 12 ca număr de voturi. În 2012 (n.r. – când preşedinte era Mircea Andrei), filiala se afla pe locul 46 din 48! În condiţiile în care dreapta este divizată, voturile au fost greu de obţinut. Aproape că am avut aceleaşi mesaje. Cele mai bune rezultate le-am obținut în colegiul Costeşti, cu 14,3% la Consiliul Judeţean şi 13,3% la Parlamentul European. Pe localităţi, tot Costeştiul a fost primul, deşi primarul (n.r. – Ion Baicea) a fost un trădător. Ne-a făcut fel de fel de necazuri şi, împreună cu unii consilieri, au tras pentru PMP. Vom face o analiză şi vedem ce măsuri luăm.

Mi-e milă, însă, de primarul din Costeşti dacă, în condiţiile în care a făcut tot ce a putut, nu a scos mai mult de 22% pentru PMP! Nici viceprimar nu va mai fi ales cu un astfel de scor!”, a declarat Cătălin Teodorescu.

Citiți și: SURSE: PMP ÎȘI PUNE DIRECTOR LA DSVSA ARGEȘ

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441