EcoMoto 930×122

alegerile

CĂTĂLIN TEODORESCU AVERTIZEAZĂ: „RISCĂM ANULAREA ALEGERILOR!”

Cu gândul la românii din diaspora care au mers la urne, aşa s-a prezentat astăzi la vot liderul PDL Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu.

Citiți și: O SINGURĂ ROMÂNIE

Ca de obicei, Teodorescu nu a venit singur, ci împreună cu mai mulţi membri ai partidului, cum ar fi secretarul general Dănuţ Bica, dar şi cu soţia sa, Claudia. Deputatul şi soţia lui au ales Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” din centrul Piteștiului ca loc în care să voteze.

„Am votat pentru o Românie normală pentru noi şi pentru copiii noştri. Am votat pentru o Românie cât se poate de corectă şi de dreaptă. Din păcate, mai avem semnale că se transportă lumea la vot, ceea ce este ilegal. Facem verificări în acest sens în comuna Negraşi. Cât despre votul din diaspora, avem parte de o prezenţă masivă, dar nu toţi românii sunt lăsaţi să voteze. Se vede ce cozi sunt în afara ţării şi cât de prost a organizat Guvernul alegerile în diaspora! Riscăm în aceste condiţii anularea alegerilor!”, a avertizat Cătălin Teodorescu.

Citiți și: (VIDEO) ACUM – PROTEST ÎN PITEȘTI: „AFARĂ, AFARĂ, CU HOȚII DIN ȚARĂ!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3