930×122 CAPRA 5

bratu

BRATU, PE FĂRAŞ!

Gabriel Bratu va trebui să plece din Consiliul Județean. El a pierdut contestaţia pe care a făcut-o la hotărârea conducerii PDL Argeş, partid care a inițiat procedurile de înlocuire a sa din funcţie.

Citiți și: Pitești: Ce vrea să facă Primăria în fostul sediu PDL pe care dă un milion de euro!

Deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş, a anunţat astăzi că a depus la Consiliul Judeţean o adresă prin care cere oficial înlocuirea lui Gabriel Bratu, dat afară din Partidul Democrat Liberal. În locul său în Consiliu va intra Iulian Frăţică (acesta a mai fost consilier judeţean şi este unul dintre apropiaţii lui Teodorescu). Bratu, care este și fost inspector şcolar general al județului, a fost acuzat că a „pactizat” cu PSD, susținând în CJ proiectele propuse de social-democrați.

Pe de altă parte, Cătălin Teodorescu a mai anunţat că mâine se va întâlni cu liderul PNL Argeş, Ion Popa, pentru a discuta despre colaborarea şi chiar fuziunea dintre cele două filiale, în contextul negocierilor de la centru pe aceeaşi temă. Una dintre temele discuţiei va fi aceea a formării de noi majorităţi în unele consilii locale. „În Costeşti, de exemplu, PDL are şase consilieri, iar PNL trei, deci putem schimba viceprimarul pesedist. Noi îl susţinem pentru această funcţie pe Ilie Ion, liderul organizaţiei locale a PDL. Cât despre Consiliul Judeţean, PNL trebuie să se decidă cât mai repede: continuă alături de PSD sau vine alături de noi. Consider că ultima variantă are mai multe şanse de reuşită.”, a spus Cătălin Teodorescu.

Citiți și: BANNER ELECTORAL AL DEPUTATULUI TEODORESCU, FOLOSIT DE MUNCITORI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90