New Profesional Consult 930 x 122

camera deputatilor

CĂTĂLIN TEODORESCU A SCĂPAT DE AREST. DNA L-A PUS SUB CONTROL JUDICIAR

La doar un vot diferență, plenul Camerei nu a aprobat astăzi cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Cătălin Teodorescu, liderul PDL Argeş. Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat că nu a fost întrunit numărul necesar de voturi. Votul a fost secret, cu bile. Anterior, comisia juridică a Camerei Deputaţilor aprobase, marţi, cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului, acuzat de DNA în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica, decizia fiind luată cu 14 voturi „pentru” şi unul „împotrivă”.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

După votul de astăzi DNA l-a pus pe parlamentarul argeșean sub control judiciar. Tot astăzi liderul grupului PDL din Cameră, Gheorghe Tinel, i-a cerut lui Teodorescu să demisioneze din Partidul Democrat Liberal.

Cătălin Teodorescu este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, deoarece ar fi favorizat, în calitate de membru al comisiei de despăgubiri din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăților, plata unor despăgubiri mult mai mari decât valoarea reală a terenurilor vizate. Conform DNA, prejudiciul în acest caz ar fi de peste 60.000.000 de euro.

Citiți și: ANDREI GEREA S-A ABȚINUT LA VOTUL PENTRU ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3