EcoMoto 930×122

aurolaci

INCREDIBIL! AUROLACII AU PUS OCHII PE FOSTUL SEDIU AL PDL ARGEŞ!

În urmă nu cu mult timp vă relatam despre situaţia incredibilă în care a ajuns imobilul din centrul Piteştiului care a găzduit ani buni sediul PDL Argeş. Între timp lucrurile nu s-au schimbat, ba chiar s-au înrăutăţit!

Citiți și: Poliția Română, anunț de ultimă oră! Se întâmplă la Pitești!

Clădirea – care le-a revenit proprietarilor de drept – este în paragină, iar pe zi ce trece se vede tot mai mult nepăsarea. Zidurile au început să se decojească, iar tencuiala să cadă, în vreme ce la acoperiş au apărut găuri. În plus, curtea este plină de mizerie, care atrage şobolanii şi câinii vagabonzi, spre disperarea vecinilor. Mai mult, aurolacii şi-au dat seama că imobilul este părăsit şi îi dau târcoale, pe iarba înaltă crescută în faţa acestuia apărând cartoanele pe care oamenii străzii se odihnesc. Zona rămâne un focar de infecţie, iar vecinii solicită autorităţilor să intervină şi să ia măsuri care să conducă la normalizarea situaţiei.

Pe același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/ce-hal-poate-sa-arate-curtea-fostului-sediu-al-pdl-galerie-foto/.

Citiți și: Informația momentului: Poliția Pitești, Biroul Rutier și secția 3 și-au mutat sediul

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3