930×122 CUMPANA 5

evidența persoanelor

EVIDENȚA PERSOANELOR PITEȘTI ÎȘI DESCHIDE NOUL SEDIU

Evidența Persoanelor Pitești își deschide noul sediu. Serviciul de Evidență a Persoanelor Municipiului Pitești (care eliberează cărți de identitate) va funcționa începând de luni, 10 februarie 2020, în noul său sediu.

Citiți și: Anunț important de la Evidenţa Persoanelor Piteşti

Noul sediu, vă reamintim, este situat în Centru, pe strada Victoriei, nr. 42 (foto).

Pentru a permite mutarea din actualul sediu de pe Calea Craiovei, Serviciul de Evidență a Persoanelor nu va lucra cu publicul vineri, 7 februarie. „În această zi, situaţiile de urgenţă vor fi soluţionate de către Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor Argeş, cu sediul în municipiul Piteşti, Calea Craiovei, nr.19, blocul E3c, etajul 1.

Citiți și: POLIȚIA PITEȘTI VA AVEA SEDIU NOU

Începând din data de 10.02.2020, activitatea de evidenţă a persoanelor se va desfășura la noul sediu, situat în municipiul Piteşti, pe strada Victoriei, nr.42”, informează Primăria Pitești.

Conform municipalității, la parterul clădirii vor fi şase birouri pentru primirea de documente, un ghişeu pentru informaţii şi eliberări de acte, o sală de aşteptare şi grupuri sanitare. La mansardă vor fi alte cinci birouri şi spaţii tehnice (AICI, amănunte).

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Donaris 570×90