930 x122 grota rece

jandarmeria argeș

Schimbare la Jandarmeria Argeș

Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș își va muta temporar sediul din Aleea Negoiul nr. 2, în clădirea Universității din Pitești, Corp D. Această măsură este necesară, deoarece la sediul din Aleea Negoiul vor avea loc lucrări de reabilitare termo-energetică.

Citiți și: Poliția Română, anunț de ultimă oră! Se întâmplă la Pitești!

Acestea se desfășoară în cadrul Proiectului cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional  Regional 2014-2020.

Jandarmeria Argeș transmite: 

Citiți și: Mesaj de ultim moment și crucial de la Poliție, ISU, Jandarmerie și Antidrog

„Începând cu data de 01 februarie 2023, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș va funcționa temporar ăntr-un nou sediu, la adresa din strada Intrarea Teilor nr. 4, etajul 1, Pitești, în clădirea Universității din Pitești, Corp D, unde se vor desfășura activitățile specifice instituției.

Sediul din Aleea Negoiul nr. 2 al I.J.J. Argeș, va beneficia în perioada următoare de reabilitare termo-energetică în cadrul Proiectului cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional  Regional 2014-2020.

Prin realizarea lucrărilor de reabilitare termo-energetică se are în vedere realizarea unor economii majore prin: reducerea pierderilor de căldură, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă de consum; reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie, conducând la utilizarea eficientă a resurselor de energie.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • George spune:

    Păi… nu e rău! Dar, s-au calificat la același tip de reabilitare inca de anul trecut, cum a spus peste tot si edilul municipiului dl.Gentea, o serie de condominii din oraș… adică blocuri de locuinte. Acum, din senin, apare Jandarmeria pe primul loc… sau al doilea, ma rog, dacă luăm în calcul și „Casa Albă”… unde lucrările am fost informați că sunt la 65%… Mai trebuie completat podiumul „premiantilor” cu… Primaria si gata… tare mi-e teamă cu fondurile… Dar, să sperăm… că de, speranța noastră… se va realiza… fie ea și ultima!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90